fredag 13 juni 2008

En liten presentation

Josefine här och bloggar. Som Helena nämnde tidigare så ska jag sommarjobba här en stund under sommaren, 3 veckor tror jag att det är. Jag fick jobbet genom kommunen och det känns riktigt najs, för vem älskar inte böcker? Det är meningen att jag ska ha hand om Alfons Åberg utställningen med en kollega, men kollegan har inte kommit. Det har inte varit sååå mycket spring 1 trappa ner i konsthallen hos alfons heller än så länge. Så kom till Alfonsutställningen så att jag har lite att göra! Nej men jag gör andra saker också men i alla fall .

Som sagt var så älskar jag böcker och gör rätt ofta min pojkvän tokig genom att ligga och läsa för mycket. Det går i perioder men jag har alltid älskat att läsa. Jag tycker det är riktigt synd att man inte läser mer i skolorna. För jag märker direkt att om jag inte har läst på ett tag så blir hjärnan segare och stavningen på svenskan blir helt konstigt. Dessutom har jag lättare för språk när jag läser mycket, så ni som inte läser börja!... Stimulera hjärnan nu!

Dock är det lite svårt att jobba här på biblioteket ibland. Inte för att någon är otrevlig, alla är jättemysiga ^^ utan för att när man ska ställa in böcker i hyllorna så hittar man ju bara mer som man vill läsa.. Tiden räcker inte riktigt till att läsa allt bra! Men jag har allt läst ett par stycken under tiden jag har varit här och det inte har varit så mycket folk eller annat att göra.

Böcker jag har läst under denna vecka än så länge....
Lilla ångestboken av Linda skugge: den var inte riktigt rätt bok för mig i alla fall kände inte igen mig alls men det är ju också bra.
Naomi Noviks Jadetronen: Underbar precis som 1an men lite tråkigare
Johanna Lindbäck En liten Chock Riktigt bra men lite plötsligt slut vilket var synd
Eskort av Christina Wahlden: OTROLIGT BRA det känns som att du är personen
Nu kommer jag inte ihåg om jag har läst någon mer >.<

+++++ för nynäshamns bibliotek tycker speciellt om ungdomshörnan och lamporna i hyllorna det är synd att sorunda bibliotek inte har det som är min hemmaplan egentligen ^^

Josefine - förväntansfull och glad sommarjobbare

2 kommentarer:

Babbelfisken sa...

+++++ på dig med! Kul att du trivs här hos oss.
Och hör nu på vad Josefine säger: Läs! Stimulera hjärnan nu!
Vi borde trycka upp det på t-shirts.
/Helena

Kim sa...

Hej Josefine!
Det där med lampor i hyllorna låter väldigt bra. Vi får ta ett snack med Chefen om att skaffa det i Sorunda också... Vad som däremot redan är på gång är en bättre allmänbelysning över läshörnan och barnavdelningen. Det är vi glada för :)

Kul att du trivs att arbeta bland böckerna! Av någon anledning förvånar det mig inte ...

/ Kim, Sorunda bibliotek